Klubbens Historie

Aalborg Mini-racing Klub blev grundlagt i 1968 på Annebergvej 14 i Aalborg, her byggede man en 27 meter lang 6 sporet bane i spånplade.

I 1978 flyttede klubben til nye lokaler på Hobrovej 70 hvor der var en del mere plads, hvilket gjorde det muligt at udvidde banen til 33,6 meter.

I 1993 var aktiviteten meget nedadgående i klubben, dette betød at klubben måtte flytte, det blev med en ny men dog noget mindre 13 meter lang bane med 4 spor til Nørresundby.

I 1994 gik det bedre og klubben flyttede ud i Fritidcenteret Vesterkærets kælder hvor banen blev udviddet til 23 meter.

I 1999 gjorde Brandmyndighedernes krav at klubben ikke kunne fortsætte i kælderen hvilket betød at Klubben for en tid stod uden lokaler indtil man igen fik mulighed for at flytte tilbage til lokalerne hvor det hele startede på Annebergvej 14. HOME SWEET HOME

I 2003 Er klubben stadig aktiv og lokalerne moderniseres kraftigt med nyt hyggerum, andre farver på væggene og mange andre spændende ting. Alle har vi stor forventning til at det bliver rigtig godt. Senere i Juli 2003 valgte man at skifte initialerne AMK ud med AMRK hvilket muliggjorde at man kunne få et tilsvarende domænenavn nemlig www.amrk.dk da www.amk.dk desværre ikke var ledigt.